facebook tracking
Avdelning

Hus

Connect
Här bygger vi alla former av hus!

Det kan vara kontor, köpcentrum, sjukhus, muséer, kungliga slott, regeringsbyggnader, spårvägshallar, datacenter och mycket mer. Det kan vara både nybyggnad eller ombyggnad. En del hus är enormt stora och kostar miljarder att bygga medan en del är små ombyggnader av befintliga hus. Projekten genomförs med olika upplägg; ibland med delad entreprenad (CM), ibland på general- eller totalentreprenad. Forsens roll blir lite olika beroende på genomförandeform, men det är alltid vi som leder projektet och ska se till att vår beställares förväntningar infrias. Till vår hjälp har vi vårt ledningssystem som innehåller mallar och checklistor som ska säkerställa ett kvalitetssäkrat genomförande. Men det viktigaste är att vi genomför våra uppdrag med engagemang och lite jävlar anamma!

Vem söker vi?

Vi söker alltid nya duktiga medarbetare med den rätta inställningen. Forsen måste kunna erbjuda heltäckande projektorganisationer och vi behöver medarbetare med olika bakgrund, utbildning och erfarenhet. Vi söker både generalister och specialister.

Om vi alla bär tillsammans blir det mindre tungt.

Genom åren har vi försökt behålla det lilla företagets fördelar med en platt organisation och korta beslutsvägar, samtidigt som vi växer. Vi strävar efter att skapa en så kreativ och rolig arbetsplats som möjligt, som tydligt styrs av våra värderingar: Respekt, Engagemang och Proaktivitet.

En av Sveriges Bästa Arbetsplatser 2017 - sharing is caring

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och därför vill vi också ge dem det bästa. Som medarbetare på Forsen får du ett omfattande förmånspaket och möjlighet att jobba i en personlig organisation med starka värderingar. Exempel på några av våra förmåner:

 • Extra semester och Friskvård

  När tillfälle ges, vill vi att du vilar dig i form. Vi uppmanar aktivt våra anställda att försöka ta ut ledighet löpande men framför allt att försöka vara långlediga under sommaren. En annan del i att må bra är att ta hand om kroppen. Alla anställda har rätt till Friskvårdsbidrag på 3.000/år. Vi har också en idrottsförening - Forsen Flyers - som bl.a erbjuder löpning, tennis, ishockey och golf.

 • Vinstdelning, pension & försäkringar

  Det är tack vare våra medarbetare som vi är ett framgångsrikt företag. Alla våra anställda omfattas därför av Forsens årliga vinstdelningssystem. Vi tar också vårt ansvar som arbetsgivare och ser till att du är rejält försäkrad i nutid, bl.a. med privat sjukvårdsförsäkring, och med en förmånlig pensionslösning för framtiden.

 • Forsen Way och Fadder

  Din start på Forsen inleds med att du får en dedikerad fadder, som ansvarar för att du kommer in i jobbet på bästa sätt. Alla våra nya medarbetare deltar i vår 2-dagars introduktionsutbildning på HK i Stockholm, Forsen Way, och det är inte heller ovanligt att du redan innan start har hunnit vara på med någon intern aktivitet för att bekanta dig med våra medarbetare.

 • Ledarskap och medarbetarundersökning

  En av de viktigaste faktorerna för trivsel är närmaste chefen och vi lägger därför stort fokus på att våra ledare är trygga i sina roller får tillräckligt med resurser för att vara bra chefer. Vår medarbetarundersökning visar kontinuerligt mycket fina resultat - våra medarbetare trivs helt enkelt på jobbet! För tredje året i rad har vi rankats som en av Sveriges bästa arbetsplatser bland mellanstora bolag, något vi är mycket stolta över.

KUNGSGATAN 49
101 24 Stockholm Vägbeskrivning info@forsenprojekt.se 08-50 60 04 00

Göteborg

Gamla Almedalsvägen 5
412 63 Göteborg Vägbeskrivning info@forsenprojekt.se 031-776 51 00

Halmstad

Sperlingsgatan 5
302 48 Halmstad Halmstad Vägbeskrivning info@forsenprojekt.se 035-15 31 30

Helsingborg

Florettgatan 29C
254 67 Helsingborg Helsingborg Vägbeskrivning info@forsenprojekt.se 042-16 26 10

Linköping


Linköping Vägbeskrivning

Linköping/Norrköping


Linköping/Norrköping Vägbeskrivning

Malmö

Stormgatan 4, 7 tr
211 20 Malmö Vägbeskrivning info@forsenprojekt.se 040-630 09 10

Uppsala

Kungsängsvägen 25, 2 tr
753 23 Uppsala Vägbeskrivning info@forsenprojekt.se 018-430 18 80

Jobbar du redan på Forsen?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor