facebook tracking
Behiya Aslan

Behiya Aslan

Projektekonom – Hus

Behiya, beskriv hur en arbetsdag kan se ut för dig?

Dagen börjar med att jag planerar min dag genom att göra en att göra lista som jag hanterar under dagen. Därefter svarar jag på mina mail. Ena dagen får jag delta i olika möten som har med projektet att göra. Det kan vara byggmöten, ekonomimöten med beställare eller med entreprenörer. I mina möten med olika människor med olika erfarenheter lär jag mig otroligt mycket som jag sen delar med mig av till mina andra kollegor på Forsen. Det kan vara en situation som jag har varit med om eller att jag upptäckt ett nytt arbetssätt. Det kan även vara att jag tagit fram en ny mall för det dagliga arbetet för att underlätta mitt och mina kollegors arbete.

I mina arbetsuppgifter ingår att hantera kostnader som belastar projekten som jag tilldelats d.v.s. koppla dom till rätt skedde i projektet för att se hur det ekonomiskt går i projektet. I mitt arbete är det viktigt att man hjälper beställaren att hålla sin budget och det gör man genom att vara aktiv i sitt arbete och är ytterst delaktig i prognosarbetet som görs en gång i månaden.

Jag är även med och gör PL rapporter en gång i månaden för att få en överblick av projektet.

Vad gör Forsen för att du som medarbetare ska trivas?

Man har en öppen dialog med sina anställda och anordnar olika tillställningar för att personalen skall trivas. T.ex. har man stresshanteringsprogram för att motverka stress på jobbet. Man utvecklar ständigt sina förmåner för personalen och erbjuder utvecklingsmöjligheter för sina anställda. Man jobbar aktivt med att se människor som utmärker sig extra mycket och cheferna är väldigt närvarande när man behöver stöd. Man har proffsiga utvecklingssamtal där man tillsammans med sin chef lägger upp en plan hur denna utveckling skall gå till. På Forsen lägger man stor vikt vid erfarenhetsåterföringsmöten för att bli mer effektiv i framtida projekt.

behiya.aslan@forsenprojekt.se

Jobba med mig

Jobbar du redan på Forsen?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@forsenprojekt.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor