facebook tracking
Henrik Falkenstrand

Henrik Falkenstrand

Projekteringsledare – Hus

Vad upplever du är viktiga frågor för Forsen, för att skapa en bra arbetsplats?

Att man ser och hör sin personal är mycket viktig för företagets framgång. På vår och höstkonferenserna jobbar vi tillsammans framåt och får också en chans att lära känna varandra på ett trevligt och bra sätt då vi sitter i olika delar av Sverige.

Ett bra försäkringspaket är också en trygghet för den anställde som snabbt kan få hjälp om olyckan är framme eller om trycket i vardagen blir för högt.

Hur märker du av Forsens värderingar i ditt dagliga arbete?

Det är en väldigt trivsam stämning bland personalen. Det finns ingen skillnad mellan män och kvinnor utan alla stöttar och berömmer varandra i sina arbetsroller. Värderingar är en viktig del på våra konferenser, intranät, gruppträffar mm så arbetet slutar aldrig utan är dagsaktuellt hela tiden.

Varför gillar du ditt jobb?

Att få vara med och driva projekt framåt, anta tekniska utmaningar, böka och stöka för att sedan se byggnaden klar är en härlig känsla. Inom byggsvängen får man också träffa många spännande personer både högt och lågt. Variationen på arbetsuppgifter och projekt är också en nyckel med mitt yrkesval.

Jag har varit entreprenör, konsult och nu projektledare i olika byggprojekt. Museum, biograf, sjukhus och kontor för att nämna några. Man vet aldrig vad som kommer härnäst.

Hur jobbar Forsen med att få sina medarbetare att utvecklas i sina yrkesroller?

Forsen har en bra förhållning till kurser och utbildningar. Vid utvecklingssamtalet tar vi tillsammans fram en utbildningsplan som sedan stäms av så att det verkligen genomförs under året. Jag upplever att man också vågar satsa och tro på sin personal vilket skapar stort förtroende mellan företag och medarbetare.

Att bara få göra det man är bra på kan skapa lite tristess i längden så nya utmaningar behövs ibland.

Vad blir din nästa stora utmaning på Forsen?

Nästa stora utmaning för mig blir projekteringsledning för ett stort kontor med hotell i anslutning som vi ska hjälpa Humlegården att bygga. Byggnadens lokalyta är ca 25.000 kvadratmeter och innehåller även en ny restaurang. Projektet är ganska komplext med stora fönsterytor och höga krav på energi och miljömål Bygget har redan startat med markplanering och ledningsomläggning så det kommer bli ett högt tempo framåt.

henrik.falkenstrand@forsenprojekt.se

Jobba med mig

Jobbar du redan på Forsen?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@forsenprojekt.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor